Telefoon: 06 – 47 78 59 91
Heerenveenseweg 2D, Wolvega
Open: Do – Zo vanaf 16:00 uur
6 vragen over de Huyskamer

Zes vragen over de Huyskamer

6 VRAGEN OVER DE HUYSKAMER

Is de Huyskamer een nieuw café?!

Ja. Dat heb jij wel goed. Waar voorheen Café Casual en daarvoor De S/Zwetser zat, is nu een hagelnieuw café gevestigd. Dat café is de Huyskamer.

 

Hadden we nog niet genoeg café’s in Wolvega?

De Huyskamer is een café waar je zowel goede muziek als live entertainment en een rustig hoekje hebt om te praten. Zie het als je tweede huiskamer.

 

Wat vind ik dan zoal in die Huyskamer?

Nou, er is een mooie pot voetbal op het grote scherm en er schalt gewoon leuke muziek over de bar. Daarnaast gaan we natuurlijk de algemene kennis van het Wolvegaaster uitgaanspubliek testen. Kortom, het wordt leuk.

 

Waar vind ik meer informatie?

De meeste informatie tref je op deze site. Gaandeweg gaat die natuurlijk groeien. Schrijf je nu vooral in voor de nieuwsbrief en je blijft automatisch op de hoogte.

 

Ik heb helemaal geen live muziek thuis!

Tja, het is natuurlijk niet helemaal zoals thuis. Je moet natuurlijk wel het gevoel hebben dat je er even uit bent. Waarschijnlijk zal je wel meer dingen ontdekken die anders zijn dan thuis.

 

Ik mis nog wat in de Huyskamer

Goed om te horen. Schrijf jouw idee in http://cafedehuyskamer.nl/online-casino-book-of-ra-echtgeld-download-chip/ en misschien gaan er wel mee aan de slag. Wat dat betreft is onze Huyskamer net zo goed de jouwe.

 

Leuk in de Huyskamer

  • Unieke formule
  • Een thuis (ver) van huis
  • Voetbal kijken met vrienden
  • Live muziek